Bel ons: +39 3345 790529

Wie

 trouwen italia

Als kleindochter van een Italiaan kom ik al mijn hele leven in Italië. Elke vakantie bracht ik bij hem door in Toscane en op mijn negentiende was ik au-pair in het zuiden van Italie. Ook ik trouwde met mijn grote liefde in het heerlijke Italië. De romantiek en de bijzondere sfeer die ontstaat en het met familie en vrienden er echt even tussenuit zijn was een fantastiche ervaring. Een ervaring die ik graag met anderen wil delen.

Gastvrouw in Italie

En zo merkte ik dat het prettig is als je wilt trouwen in Italië om iemand ter plekke te hebben die de zaken met de Italianen kan regelen. En dat je zelf kan genieten van dit belangrijke moment in je leven, zonder dat de taal een barrière vormt. Ik treed op als gastvrouw, tolk en adviseur en kan alles voor jullie in Italie organiseren om jullie Italiaanse droom waar te maken. 

Jorina Karsten

Kostenplaatje, ideeën en prijzen

Hebben jullie vragen, plannen of al concrete ideeën over jullie bruiloft, stuur dan een e-mail of neem telefonisch contact op. Je ontvangt dan vrijblijvende informatie over trouwen in Italië.
T 0039 – 3345 790 529
E info@trouweninlemarche.com