Bel ons: +39 3345 790529

Services

 

Trouwen in Italie Services

Wij organiseren bruiloften voor wie wil trouwen in Italie van A tot Z of gedeeltelijk. Elk huwelijk is maatwerk en onze diensten passen bij jullie persoonlijkheid, budget, wensen en stijl. Het is ons doel om jullie droomhuwelijk waar te maken.

Wensen en ideeën

Allereerst inventariseren wij jullie wensen en ideeën die jullie hebben omtrent het trouwen in Italie. Wie weet zien jullie het hele plaatje al voor je of wellicht weten jullie eigenlijk niet goed waar te beginnen. Wij helpen jullie opweg en adviseren hoe jullie plannen het beste in Italië gerealiseerd kunnen worden.

Locatie

Daarna gaan we opzoek naar de juiste locatie die past bij jullie ideeën en budget. Wij kennen inmiddels de mooiste en leukste plekjes en vaak is er al ervaring op een locatie die wij aanbieden. Vervolgens crieeren wij samen de invulling en planning voor jullie Italiaanse bruiloft.

Trouwlocatie Toscane

Netwerk en kosten

Voor die invulling van jullie bruiloft in Italie werken wij met een betrouwbaar
netwerk van leveranciers in Italie waarmee wij in de afgelopen 10 jaar heel goed samenwerken en die passen bij onze werkwijze, look en feel en aandacht voor details. Ook zijn er scherpe prijsafspraken ontstaan op basis van deze samenwerking en kunnen wij hierdoor precies aangeven wat wel en niet kan zodat jullie niet teleurgesteld worden.

Organisatie en planning

In overleg met het bruidspaar wordt vervolgens een draaiboek opgesteld. Onze leidraad voor de planning en de uitvoering op de dag zelf. Tijdens de organisatieperiode zorgen wij voor het boeken van de locatie(s), fotograaf, stylist, kapper, iedereen die er moet zijn of moet iets moet leveren en houden wij de afspraken en het budget in de gaten en stemmen af met onze leveranciers en het bruidspaar. Ook kunnen wij met jullie een thema uitwerken of een bepaalde kleurstelling. En denk ook aan eventuele leuke verassingen als een welkomstpakketje of een flesje olijfolie of limoncello als bedankje.

trouwen in italie band
De huwelijksdag

Op de dag dat jullie trouwen in Italie zorgen wij er achter de schermen voor dat alles verloopt zoals van te voren is afgesproken en vastgelegd in ons draaiboek. Ook zorgen wij ervoor dat iedereen die onderdeel uitmaakt van de dag, onze afspraken respecteerd en zorgen wij dat zij ruim op tijd aanwezig zijn. Zo kunnen jullie optimaal genieten van jullie huwelijksdag, jullie gasten en alle lieve woorden en aandacht.

Indien jullie op de dag van het huwelijk een cermoniemeester willen inzetten kan je een vriend(in) of familielid vragen. Wil je dat liever niet, dan kunnen wij dit voor jullie verzorgen, wij zijn immers de hele dag aanwezig.

trouwen in Toscane

Services

  • Inventariseren van jullie ideeën en de kosten die daarbij komen kijken
  • Advies hoe jullie je wensen kunnen realiseren in Italie
  • Aanbieden van de leukste locaties waar wij goede ervaringen mee hebben
  • Bedenk hoe jullie ideale dag eruit ziet en wat jullie juist wel en wat juist niet willen qua planning, invulling, aankleding en thema en wij gaan het regelen
  • Aanbieden van locale en betrouwbare leveranciers die het beste bij jullie ideeën passen voor bijvoorbeeld de bruidstaart, catering, trouwauto of scooter, en heel belangerijk de styling met bloemen en decoraties, kapper en make-up, verlichting, muziek zoals bijvoorbeeld en super Italian band, saxofonist of sopraan, duo of trio en niet te vergeten jullie diner en feest en eventuele vergunningen
  • Aanbieden van de diensten van onze leveranciers voor scherpe prijzen en afspraken maken voor dé dag
  • Begeleiding tijdens de dag van het huwelijk: zo houden wij alle tijden en afspraken in de gaten en zorgen wij dat alles klaarstaat op de juiste tijd en plaats, als de kapper er is helpen we met de taal, ontvangen de fotograaf, muzikanten en celebrant, ontvangen de gasten voor de ceremonie, dat bloemen op de juiste plek worden gezet, dat verlichting wordt geplaatst en en ga zo maar door…
  • Wij vertalen tijdens de ondertrouw en huwelijksceremonie en verzorgen alle documentatie voor een officieel huwelijk

74-CLE_PIE-531