Bel ons: +39 3345 790529

Trouwen in Italie

Trouwen in Italie

Trouwen italie bruiloftTrouwen in Italie, een matrimonio Italiano, is een levenservaring die je altijd bij je zal dragen. Italie is het land van de liefde, van elegantie, design en natuurlijk van heerlijk culinair genieten, glooiende heuvels, cipressen en olijfbomen. De prachtige wijngaarden met eeuwenoude villa’s. Niet voor niets trouwen vele beroemdheden in Italie.

Waarom is Trouwen in Italie zo bijzonder?

Je bent met een kleine of grotere groep op vakantie. En iedereen is er van begin tot einde bij. Ook is er meestal geen verschil tusssen daggasten en de andere gasten. Iedereen is gelijk. Geniet van Italie en bovenal van jullie en jullie droomhuwelijk. Dit alles samen bindt. Vaak hebben mensen het er jaren later nog over.
ceremonie talie

De Italiaanse bruiloft

De mogelijkheden in Italie zijn talloos. Denk aan een ceremonie in een oud stadhuis in een historische stad of
pittoresk dorpje, in de natuur met mooi uitzicht, aan het strand of in dat prachtige klooster op de heuvel. Gevolgd door een rinfresco met prosecco en bruidstaart op een Italiaans plein uit de film.

Weddingplanner in Italie

Juist als je in het buitenland trouwt en zeker in Italië, wil je dat alles vooraf goed is gepland en geregeld, dat iemand de taal spreekt en er voor jullie is op de huwelijksdag zelf. Maar bovenal dat jullie dag vlekkeloos verloopt met genoeg ruimte voor verrassingen en spontane ideeën. Dat jullie zelf en jullie gasten van begin tot eind kunnen genieten van deze bijzondere dag.

En of je nu in het klein of een huwelijk met alles erop en eraan wil, alles kan en voor elk budget kunnen wij een prachtige huwelijksdag organiseren.


Dé Film: de Toscaanse bruiloft

Klik hier voor een voorproefje!

Italiaanse bruiloft

Meer dan 15 jaar ervaring in de organisatie van evenementen.

trouwen talie