Bel ons: +39 3345 790529

Nederlandse Weddingplanner Italie

Nederlandse Weddingplanner in Italie

Willen jullie Trouwen in Italië? En zoeken jullie een Nederlandse weddingplanner in Italie? Die helpt met de organisatie en taal? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij spreken uitstekend beide talen, kennen de cultuurverschillen en hebben de beste contacten.

weddingplanner in Italie

Waarom een Weddingplanner in Italie?

Wie in Italie trouwt kan bijna niet zelf de huwelijksdag organiseren vanuit Nederland. Taalproblemen en cultuurverschillen spelen een grote rol tijdens de planning van je bruiloft in Italie. En zeker als het op afspraken maken met de Italianen aankomt kunnen er problemen ontstaan.
Als professioneel weddingplanner bezorgen wij jullie een onbezorgde en onvergetelijke dag en kun je genieten van de voorpret. Wij regelen hier in Italie jullie dag, onderhouden de contacten en houden de afspraken in de gaten.

Trouwen Italie locaties

Wij kennen de regio goed en kunnen zo de beste trouwlocaties aanbieden. Alle locaties zijn door ons geselecteerd en bezocht. Maar ook als je zelf een loc
atie hebt gevonden kunnen wij helpen bij de rest van de organisatie.

Verder hebben wij goede en betrouwbare leveranciers om jullie dag zo mooi mogelijk te maken. Omdat wij in Italie zitten en goede relaties hebben opgebouwd met onze leveranciers is het niet nodig om uit Nederland of Belgie allerlei mensen in te laten vliegen. Dat is echt zonde van het geld. Geld dat je die dag waarschijnlijk heel goed voor iets anders kan gebruiken.

Hebben jullie een tolk nodig?

Is er een tolk nodig tijdens jullie ceremonie? Wij zijn beëdigd tolk en dus is dat deel gratis en voor niets. Want vaak moet die ingehuud worden.  Tevens treden wij op als ceremoniemeester zodat jullie dag helemaal volgens het draaiboek (dat wij je aanbieden) verloopt.

Kortom een Nederlandse weddingplanner in Italie is een must.

weddingplanner in Italie